opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Geef je concentratie een boost met het bijzondere Gotu Kola

concentratie boost

Volgens de laatste verhalen beginnen veel Nederlanders redelijk in een dip te raken. En zo'n dip betekent voor velen een slechte focus en concentratie, weinig energie en een gebrek aan motivatie. Een feestje hebben we al een poos niet kunnen vieren, gezellig met je vrienden aan het bier of wijn zit er ook al niet in... Het zijn allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat je soms gewoon even wat extra's nodig hebt. Kortom: we kunnen allemaal wel eens wat meer energie, concentratie en focus gebruiken. Gelukkig zijn er producten die ook jou net dat beetje extra kunnen geven. Maak kennis met Gotu Kola.

Lees ook: Mindfulness onzin? Je hebt er wel betere seks door...

Studentenkruid

Gotu Kola is een kleine plant uit de wetlands van Azië met een aantal opmerkelijke effecten op het lichaam. Het kruid is ook wel bekend als Centella Asiatica, Centella, Brahmi, en Aziatische waternavel. Centella Asiatica werd in het oude India, Afrika en China gebruikt vanwege zijn krachtige geneeskrachtige eigenschappen. De plant groeit in tropische, natte gebieden en draagt ​​een kleine witte of roze bloem van een blad dat lijkt op een dikke halve maan. Deze maanvormige bladeren worden al vele jaren gebruikt in de kruidengeneeskunde.

Gotu Kola of Centella asiatica wordt door veel gebruikers ook wel 'studentenkruid’ genoemd. En dit is niet natuurlijk niet zomaar: veel mensen gebruiken het kruid namelijk omdat ze geloven in effecten als het verscherpen van de geest. Het wordt al duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt om hersenfuncties als geheugen en concentratie te verbeteren, hoewel concreet wetenschappelijk bewijs dat dit ondersteunt nog ontbreekt. Het extract lijkt volgens gebruikers te helpen bij het herstellen van veel beschadigingen in de hersenen en verhoogt tegelijkertijd de acetylcholinegehalte in de hersenen. Bovendien laten veel anekdotes zien dat Gotu Kola zou kunnen helpen bij het omgaan met stressvolle situaties.

Lees ook: Is dit hét geheim voor ouderen om gelukkiger te zijn?

Geeft je net dat beetje extra

Gotu Kola is volgens hen dus een geweldige focus-booster, maar het Aziatische kruid doet meer dan dat. Zo gebruiken veel inheemse stammen het kruid om de huid te verzorgen en allerlei lichamelijke kwaaltjes tegen te gaan. Sterker nog: sommige mensen geloven heilig in de effecten van het bestrijden van mentale problemen. Het is dan ook een zeer veelzijdig kruid dat steeds waar steeds meer mensen gebruik van willen maken, mede omdat het in de Westerse wereld vandaag de dag goed te verkrijgen is.

En terwijl Gotu Kola dus meerdere toepassingen heeft, wordt het traditioneel zoals uitgelegd voornamelijk gebruikt als een krachtig middel voor de bloedsomloop om ondersteuning te bieden aan een gezond brein en zenuwstelsel. Het kruid wordt in sommige gebieden in de wereld aanbevolen om mentale helderheid, concentratievermogen en gezonde hersenfuncties te bevorderen. Leuk feitje: Gota Kola staat bekend als het favoriete voedsel van een olifant. En zoals we allemaal nog uit de Rolo-reclame kunnen herinneren: olifanten vergeten nóóit iets!

Lees ook: Speed gebruiken? Neem liever dit natuurlijke alternatief!

Gotu Kola en meer concentratie

Wil je dit krachtige kruid ook eens uitproberen om hopelijk ook een geweldige focus en concentratie te bereiken? Dat kan! Wij verkopen op Dutch-Smart Gotu Kola per 50 gram. De beste resultaten worden bereikt wanneer Gotu Kola dagelijks en voor langere tijd gebruikt wordt, maar het kan ook in een hogere dosering ingenomen worden voor onmiddellijke effecten. Om een thee voor dagelijks gebruik te maken, kun je een halve eetlepel verpulverd kruid oplossen in heet water. Wil je er een sterker extract van te maken voor stimulerende en erotische effecten, voeg dan 30 gram kruid toe aan een halve liter kokend water. Laat het tenminste 2 uur lang koken op een zacht vuur met de deksel op de pan. Zeef het, voeg eventueel suiker of honing toe, en neem om te beginnen eerst een klein kopje.

Let op: Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.