opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mike Tyson gooit 5 gram paddo’s achterover tijdens podcast

mike tyson paddos

Zou jij zonder te blikken of blozen 5 gram paddo’s naar achteren gooien? Nou, Mike Tyson wel. De voormalig bokskampioen werd uitgenodigd voor een podcast met Logan Paul, en we kunnen best stellen dat het redelijk vlot uit de hand liep. De legendarische bokser ging namelijk direct op zoek naar magic mushrooms. 

Lees ook: Alles wat je moet weten over paddo’s en paddo grow-kits

Een handjevol paddo’s

Fans van Tyson zullen waarschijnlijk niet in het minst verrast zijn om te horen over zijn laatste capriolen, maar laten we eerlijk zijn: het is is nog steeds een mooi gezicht om te zien. De meeste mensen zouden wel twee keer nadenken voordat ze nonchalant een handvol paddo's naar achteren gooien, maar de meeste van ons worden dan ook geen Iron Mike genoemd én zijn niet bepaald legendes. Dusja. 

Nog geen vijf minuten na het begin van de podcast ruilde Tyson een joint die hij aan het roken was voor ongeveer vier of vijf gram paddo’s. Die werden hem overhandigd door Paul's co-host, Mike Majlak. De rest is geschiedenis. 

Lees ook: 5 verklaringen voor waarom paddo’s voor kerst hebben gezorgd

Voorstander van psychedelica

Dat Mike Tyson een groot voorstander is van recreatieve marihuana, dat is geen geheim. Toch is de zwaargewicht ook geen onbekende in de wereld van psychedelica. Sterker nog: het waren psychedelica die ervoor gezorgd hebben dat Tyson onlangs weer in de ring te zien was tegen een andere legendarische bokser: Roy Jones Jr. 

De bokser vertelde eerder al dat het DMT hem hielp zichzelf te vinden, maar liet tijdens deze podcast ook los dat hij tijdens zijn match met Jones Jr zelfs high zou zijn geweest. Hij voegde eraan toe dat hij gelooft dat meer psychedelica in de toekomst legaal zullen worden in de VS, en zei: 'Het wordt het beste in de 21e eeuw… [het] helpt me om een ​​betere ik te zijn.'

Lees ook: Dit is hoe één dosis ayahuasca kan leiden tot blijvende veranderingen in de hersenen

5-MeO-DMT

Tyson, inmiddels alweer 54, sprak eerder al over zijn ervaringen met andere, krachtigere hallucinogenen, waaronder DMT en Changa, en beweerde zelfs tijdens een weging vorige maand dat een reis met een zeldzaam medicijn genaamd 'The Toad’, een Noord-Amerikaanse pad die de drug 5-MeO-DMT afscheidt. Deze drug overtuigde hem ervan om weer te gaan boksen. 

Tijdens de podcast zei de voormalige zwaargewichtkampioen dat het nemen van drugs hem het gevoel gaf also 'de zon openging' en het hem hielp om zich te concentreren tijdens het trainen voor zijn comeback.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.