opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Al eeuwenlang gebruiken mensen paddo's om hun geest te verruimen en om in contact te komen met voorouders en zelfs goden. Hier in de online smartshop van Dutch-Smart behoren paddo’s, ook wel magic mushrooms genoemd, tot de meest populaire producten. Nee, niet in verse vorm, maar wél in de vorm van handige paddo grow-kits. In onze webshop vind je bijvoorbeeld eenvoudig te gebruiken paddo kweeksets, waarmee je thuis paddo's kunt kweken, evenals sporenspuiten, sporenflesjes en alle andere paddo-gerelateerde accessoires die je nodig hebt.

Lees ook: Dit is hoe één dosis ayahuasca kan leiden tot blijvende veranderingen in de hersenen

Zijn paddo’s illegaal?

In de afgelopen jaren zijn de regels met betrekking tot paddo's enorm veranderd. Tegenwoordig is het verkopen van paddo's illegaal, maar het is nog wél legaal om paddo kweeksets te kopen en zo zelf paddo's te kweken. Ja, het klinkt krom, maar dit is in Nederland de huidige situatie. Thuis paddo's kweken is daarnaast ook nog eens ontzettend gemakkelijk en veilig. In onze webshop heb je een grote verscheidenheid aan paddo kweeksets om uit te kiezen. Elk van deze sets wordt geleverd met een handleiding waarin wordt uitgelegd wat je moet doen voordat je paddo's gaat kweken en hoe je voor een zo groot mogelijke opbrengst zorgt. Of je nu een beginner bent of een ervaren paddo-kweker, we weten zeker dat er een growkit is die bij jouw wensen past.

Lees ook: Zorgt legaliseren van cannabis voor meer wiet-gebruikers?

Verschillende soorten psilocybine-paddenstoelen

Maar welke paddo grow kit moet je nou kiezen? We begrijpen de vraag. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten paddo's. Sommige soorten komen uit het regenwoud van de Amazone, terwijl andere uit Hawaï komen. Bij Avalon Magic Plants worden deze soorten verkocht als sporenspuiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van de bekendste paddo's ter wereld: de Golden Teacher grow kit. Deze paddenstoel is geweldig voor een eerste ervaring. Een andere optie is de populaire Cambodian. Met deze kweekset kun je enorme paddo's kweken! Net als de Mexicaanse paddenstoelen zijn paddenstoelen uit de Amazone geweldig voor beginners. Wil je beginnen met een kweekset? Onze kweeksets bevatten alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om kweeksets te gebruiken met soorten uit Equador, Mexico of Thailand

Lees ook: 7 van de beste Joe Rogan episodes over psychedelica

Verschillende soorten paddenstoelenreizen

Het actieve ingrediënt in elke paddo is hetzelfde: psilocybine. De exacte chemische samenstelling kan echter per soort verschillen. Daarom merken sommige mensen verschillen in het effect van verschillende soorten paddo’s. Wat dat betreft zijn magic truffles, ook wel sclerotia genoemd, consequenter qua effect. Soorten als de Cambodian en B+ paddo’s zorgen vaak voor een toegankelijke trip. De Mexicaanse paddenstoel kan je in een visionaire staat van bewustzijn brengen, wat nieuwe gedachten en inzichten kan opleveren. De grootste invloed op het soort trip dat je gaat maken is de dosering. Voor een beginner raden we aan om 5 tot 10 gram paddo's te gebruiken. Voor sommige mensen zal dit een lichte trip zijn, terwijl het voor anderen behoorlijk intens kan zijn. Als je het gevoel hebt dat je meer van de paddenstoelen kunt hebben, neem dan de volgende keer een beetje meer. Wil je helemaal voorbereid zijn voordat je paddo's gaat gebruiken? Overweeg dan een handige trip-stopper aan te schaffen. Je weet nooit wanneer je er een nodig hebt! 

Lees ook: 5 geweldige voordelen van slaap- en droomkruiden

Conclusie

Hoewel het verkopen van paddo's dus illegaal is, kun je gemakkelijk (én legaal) wel gewoon je eigen paddo's thuis kweken met een kweekset of sporenspuiten. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan soorten als je je eigen paddenstoelen kweekt, elk met unieke kenmerken en oorsprong. Veel kweekplezier, Dutch-Smarters!

Tags

  • Alle blogs (488)