opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Magische producten. Die hebben we hier op Dutch-Smart genoeg! Een klein kijkje in ons assortiment laat je producten zien als magic truffels, mescaline cacti en zelfs paddo grow-kits. Stuk voor stuk items waarmee je tot het diepste van je ziel kan reiken en de meest bijzondere visuals kan ervaren. Maar er is nóg een psychedelica in onze shop te vinden - een die wat minder populair maar zeker niet minder kracht is. We hebben het over Morning Glory - krachtige zaadjes die LSA bevatten, een voorloper op LSD.

Morning Glory in het kort

Morning glory heeft een lange geschiedenis van gebruik door de mens als een krachtig psychedelicum. Het is een van de weinige natuurlijk voorkomende psychedelica op aarde, en je vindt het in vele delen van de wereld. De zaden worden gegeten of fijngemalen en met water vermengd om thee van te maken; ze worden soms ook gerookt zoals marihuana of tabak, hoewel deze methode niet wordt aanbevolen omdat het roken van morning glory tot ademhalingsproblemen kan leiden.

Morning Glory wordt vaak voor spirituele doeleinden gebruikt omdat mensen beweren dat hun ervaringen onder invloed ervan hen in staat hebben gesteld gemakkelijker te communiceren met spirituele wezens zoals God en Jezus Christus, die volgens hen rechtstreeks via hen spreken terwijl ze high zijn van Morning Glory. De effecten van deze drug zijn o.a. euforie, ontspanning, visuele vervormingen (dingen kunnen helderder of waziger lijken),

LSA als psychedelicum

Morning glory (ook bekend als Flying Saucers) is een plant die LSA bevat, dat krachtige psychedelische effecten heeft. Dit komt omdat LSA de voorloper is van LSD en dus veel van dezelfde eigenschappen heeft. Het gebruik van Morning Glory voor zijn krachtige psychedelische effecten werd voor het eerst gedocumenteerd in 1957 door James Fadiman, die het over een periode van vijf jaar bestudeerde met vrijwilligers van de Stanford University Medical School's Department of Psychiatry in Palo Alto, Californië. Hij voerde ook experimenten uit op zichzelf en anderen op Millbrook Estate tijdens zijn tijd daar met Timothy Leary en Richard Alpert.

Het was echter Albert Hofmann, de ontdekker van LSD, die LSA voor het eerst wist te isoleren uit zaadjes die hij ontvang vanuit Zuid-Amerika. Slechts daarna werd duidelijk dat het hier om LSA ging. Tot dan tot dacht men dat alleen de schimmel Claviceps purpurea LSA bevatte.

LSA is het broertje van LSD en heeft dus veel van dezelfde eigenschappen. LSA is echter een stuk minder krachtig dan LSD. LSA komt van nature voor in bossen over de hele wereld, LSD is daarentegen een product van uitgebreid laboratoriumwerk. Om deze reden is Morning Glory niet zo populair als andere psychedelica zoals paddo's of truffels, maar het is nog steeds een krachtige drug die levensveranderende ervaringen kan opleveren voor wie het gebruikt.

Hoe gebruik je Morning Glory zaadjes?

Simpel: je eet ze op! Op een relatief lege maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname ervan op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring, vaak voor. Er zijn twee manieren om deze misselijkheid te minimaliseren. Men kan de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna de vloeistof opgedronken wordt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang regelmatig het water), waarna het witte gedeelte uit de schil wordt gehaald en opgegeten.

Men kan ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is niet de meest aangename manier om de werkzame bestanddelen te consumeren. Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Ontdek de verschillende LSA zaden

Morning glory zaden zijn niet de enige soort LSA-bevattend zaad. Er is ook Hawaiian Baby woodrose, dat een soortgelijke maar volgens velen iets krachtiger vorm van LSA bevat. Deze plant komt voor in India en wordt vaak gebruikt bij religieuze ceremonies. De zaden worden oraal ingenomen en kunnen krachtige psychedelische effecten veroorzaken.

Een andere soort LSA-bevattend zaad is Convolvulus arvensis, die ook bekend is als bindweed of Field Morning Glory. Deze plant komt over de hele wereld voor en de zaden kunnen gegeten of gerookt worden. De effecten zijn vergelijkbaar met die van Morning glory zaden, maar zijn iets intenser.

Kortom: genoeg om te ontdekken! Neem snel een kijkje tussen onze exotische zaden voor een overzicht van magische zaadjes.

Tags

  • Alle blogs (488)