opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo kies je de juiste paddo growkit

growkit kiezen

Paddo growkits behoren tot de meest populaire producten die we in de online smartshop Dutch-Smart verkopen. En dat is niet heel gek: de paddo’s die hieruit gewonnen worden bevatten namelijk het ‘magische’ psilocybine - één van de meest psychedelische stoffen ter wereld die je gegarandeerd een geweldige visuele en emotionele trip bezorgt. 

Daarnaast zijn growkits ontzettend eenvoudig in gebruik en dat maakt het volgens velen de ultieme manier op je eigen paddo’s te kweken. Kinderlijk eenvoudig én met de trip van je leven in het vooruitzicht. Wie wil dat nou niet? Maar zoals je in onze shop hebt gezien is er ontzettend veel keuze. Vandaag vertellen we je hoe je tussen dat grote aanbod de meest geschikte paddo growkit kiest. 

Lees ook: Deze effecten zorgen voor de enorme populariteit van kratom

Waarom paddo’s kweken?

Waarom zou je je eigen paddo’s kweken? Waarom koop je ze niet gewoon kant-en-klaar in de winkel? Nou, daar hebben we een kort antwoord op: dat is niet legaal. Paddo’s zijn in Nederland sinds 2008 niet meer legaal te koop, maar growkits zijn dat wel. Wil je in Nederland (en in vrijwel ieder ander land) dus aan paddo’s komen, dan zul je deze zelf moeten groeien. Gelukkig maakt Dutch-Smart je dat ontzettend makkelijk door het grote aanbod paddo kweeksets dat we aanbieden. Binnen enkele weken zul je in de meeste gevallen al je eigen gekweekte paddo’s kunnen verorberen!

Lees ook: De verschillen en overeenkomsten tussen paddo’s en LSD

Hoe kies je de juiste kweekset?

Nu we je verteld hebben wáárom je paddo’s dus zelf moet kweken, is het tijd om je te vertellen hoe je nou de juiste keuze maakt. In onze Mushroom Shop vind je namelijk tientallen verschillende soorten growkits met allerlei exotische namen en we kunnen ons best voorstellen dat je als beginnende grower geen idee hebt wat Golden Teacher, Cambodian, Amazonian of Copelandia Hawaiian nou precies inhoudt. 

Nou, zoals je al een klein beetje zag aan deze namen, worden veel growkits aangeduid met de locatie waar ze vandaan komen. Daarbij moet gezegd worden dat álle growkits die we hier op Dutch-Smart aanbieden, als werkzame stof psilocybine bevatten. Sommige mensen denken dat het enige dat écht verschilt tussen de growkits, de hoeveelheid van deze werkzame stof de erin zit is. En terwijl dit wel voor een groot deel bepaalt wat voor soort trip je hebt, zitten er meer verschillen. Zo zijn sommige growkits makkelijker te groeien dan anderen, en vereisen sommige types net wat meer werk en onderhoud. Enkele voorbeelden zijn:

Lees ook: Onderzoek: steeds meer hoogopgeleiden kiezen voor psychedelica

Ecuadoraanse paddo's

Zie je naast zo’n growkit ‘Ecuador’ staan, dan betekent dat dus dat de sporen in deze paddo growkit afkomstig zijn uit het Ecuadoraanse Andesgebergte. Een groot voordeel van deze growkits is dat ze - net als in het Andesgebergte - kunnen gedijen in veel verschillende temperaturen. Als je écht het maximale wilt halen uit je paddo’s, dan zorg je er natuurlijk voor dat de juiste kweektemperatuur wordt aangehouden. Over het algemeen worden deze paddo’s gezien als paddo’s die je moet nemen wanneer je enige ervaring hebt met paddo’s - de visuals zijn namelijk gemiddeld tot sterk. 

Mexicaanse paddo’s

In Nederland zijn Mexicaanse paddo’s en Mexicaanse paddo growkits waarschijnlijk de bekendste en meest populaire. Het wordt gezien als de moeder van alle paddo’s en zijn perfect geschikt voor beginnende paddo-gebruikers. Daarnaast zijn ze enorm eenvoudig te kweken en heb je met een growkit en een simpele handleiding alles in huis om binnen enkele weken van je eigen paddo’s te genieten. 

Cambodjaanse paddo’s

Nog zo’n eenvoudige om te kweken: de Cambodjaanse paddo kweeksets! Eigenlijk kun je helemaal niets fout doen aan deze sets. Je geeft ze water, checkt af en toe de temperatuur en luchtvochtigheid en klaar is Kees. Het enige nadeel is dat deze sets soms wat langzamer groeien dan andere kweeksets, maar daar krijg je wel ontzettend veel gemak voor terug. 

Golden Teacher paddo’s

De Golden Teacher-paddenstoelen zijn te herkennen aan hun goudkleurige bovenkant en worden gezien als een heuse leraar op gebied van psychedelica. Na een portie Golden Teachers garanderen we je dat je de geheimen en inzichten van het leven als geen ander leert kennen! De paddestoelen zijn erg eenvoudig te kweken en zijn zeer geschikt voor een mooie visuele reis. Veel beginners starten met deze Golden Teacher als eerste kweekset. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer paddosoorten en kweeksets die we verkopen. Op de productpagina’s kom je veel meer te weten over deze bewuste soorten!

Lees ook: 5 manieren om die enorme vreetkick na het blowen te voorkomen

Bepaal het type trip dat je wilt

Zoals je hierboven al kon lezen verschilt het dus per kweekset hoe eenvoudig het kweken je af zal gaan. Maar er is meer waar je rekening mee wilt houden bij het kiezen van je paddo growkit. Zo moet je namelijk bepalen wat het type trip is dat je wilt bereiken. Ga je voor een zwaar visuele trip? Een heftige emotionele trip? Of gewoon een subtiele trip die geschikt is voor beginnende paddo-gebruikers? 

Wat je keuze ook is, er is altijd een geschikte paddo growkit die aan één van deze eisen voldoet. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste dosis aanhoudt. Over het algemeen wordt 5 á 10 gram verse paddo’s aangeraden - al kan die dosis voor sommigen heel heftig en voor sommigen heel mild zijn. Ga je voor het eerst trippen, probeer dan eerst rustig kennis te maken met de paddo’s en neem een kleine dosis. Zo leer je precies hoe jouw lichaam reageert op de paddo’s en wat je eventueel een volgende keer aan zou kunnen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.