opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Je vaporizer gebruiken om te trippen? Het kan met de Trance Mix!

trance mix vaporizer

Het loopt momenteel storm achter de schermen bij Dutch-Smart. De bestellingen vliegen de deur uit en we merken dat onze bezoekers zich ten tijde van deze crisis massaal thuis proberen te vermaken. Gelukkig hebben we daar van alles voor in huis, van magic truffels en paddo growkits tot exotische LSA-zaden of hallucinogene mescaline-cactussen. Vandaag gaan we het echter hebben over een bijzonder psychedelisch kruidenmengsel die je gewoon in je kruiden-vaporizer kunt stoppen. Welke mix dat is? Onze Trance Mix natuurlijk!

Lees ook: De top 7 celebrities die niet meer zonder hun vaporizer kunnen!

Een intens psychedelische trip

Heb je een vaporizer waar je kruiden mee kunt verdampen, maar weet je niet welke kruiden je hier allemaal voor kunt gebruiken? Dan zit je op Dutch-Smart helemaal goed. In een eerdere blog hebben wij namelijk een flink rijtje vape kruiden op een rij gezet met daarbij de perfecte verdamp-temperaturen erbij. Bekijk dit lijstje hier. Maar vandaag dus meer over onze populaire Trance Mix, een herbal vape blend die bestaat uit drie krachtige kruiden die samen voor een intense psychedelische trip kunnen zorgen. Het enige wat je hoeft te doen is de kruidenmix toe te voegen aan de kruidenkamer van je draagbare vaporizer, en vapen maar! 

Benieuwd naar wat er allemaal in de mix verstopt zit? Dat gaan we je hier haarfijn uitleggen. 

Lees ook: Wiet roken vs. wiet vapen - dit zijn de verschillen

Ingrediënt 1: Salvia Divinorum

De Trance Mix vaporizer blend is misschien wel de meest krachtige hallucinogene mix die we in ons assortiment hebben. Het bestaat namelijk voor een groot deel uit Salvia Divinorum, ook wel gewoon Salvia of Sage genoemd. Het is één van de meest psychedelische plantensoorten ter wereld en komt oorspronkelijk voor in Zuid-Mexico en delen van Midden- en Zuid-Amerika. Daar wordt het al eeuwenlang gebruikt in traditionele ceremonies door de Mazatec-indianen vanwege de bijzondere spirituele toepassing. De meeste lokale namen van de plant verwijzen zelfs naar de overtuiging van de Mazateken dat de plant een incarnatie is van de Maagd Maria. 

Salvia Divinorum behoort tot de salieplanten en wordt door sjamanen over de hele wereld gebruikt om rituele genezingen uit te voeren. Dat komt voornamelijk omdat het intense hallucinaties kan veroorzaken, effecten die vaak al binnen 5 tot 10 minuten optreden (afhankelijk van hoe het wordt ingenomen). Het is het actieve ingrediënt Salvinorin A die voor de redelijk bizar te noemen effecten zorgt. Denk hierbij naast de hallucinaties aan onbeheersbaar gelach, vervreemding van eigen lichaam en geest en het horen van vreemde geluiden. De intense effecten kunnen in sommige gevallen ook voor een bad trip zorgen, daarom is inname van Salvia Divinorum het beste geschikt als je al in een goede bui bent. 

Lees ook: Kan vapen je helpen overtollige kilo's kwijt te raken?

Ingrediënt 2: Passiebloem

Het tweede ingrediënt in deze krachtige kruidenmix? Passiebloem! Je kent deze bloem misschien het beste als een vrolijke en kleurrijke plant, maar wat je misschien niet wist is dat de plant aardig psychoactief is - zelfs als je het zou roken of vapen zónder Salvia Divinorum. Het kruid, dat in deze herbal vape blend de effecten van Salvia DIvinorum versterkt, zorgt voor een prettig ontspannend en kalmerend effect, maar kunnen je tevens een flink euforisch gevoel bezorgen. Ervaringsdeskundigen van deze kruidenmix zeggen dat de kruiden elkaar stuk voor stuk versterken, en dat is natuurlijk precies waarom we ze bij elkaar hebben gestopt. 

Passiebloem is overigens meer dan alleen psychoactief. De bloem wordt namelijk ook al honderden en misschien wel duizenden jaren gebruikt als therapeutisch middel. Zo staat de bloem erom bekend mensen bij te staan in hun slaapproblemen, en wordt het ook vandaag de dag vaak toegevoegd aan een thee om je lekker kalm en rustig te maken. Personen die passiebloem na een lange, drukke werkdag gebruiken, ervaren vaak het kalmerende effect die de bloem met zich meebrengt. Het helpt je in ieder geval in een heerlijke trance te komen, zoals de naam van deze mix waarschijnlijk al deed vermoeden.

Lees ook: Houd je van vapen? Probeer eens een tafelmodel vaporizer!

Ingrediënt 3: Kattenkruid

Kattenkruid ken je misschien beter als catmint, een krachtig kruid dat we hier in onze online kruidenwinkel ook los verkopen. Het smakelijke kruid staat er voornamelijk om bekend rustgevend en kalmerend te werken, maar in sommige doses kan het de verbeelding sterk stimuleren en kan het zelfs licht hallucinogeen werken. De combinatie van deze werkingen maakten kattenkruid de perfecte toevoeging aan deze toch al psychedelische mix! Mocht je je overigens afvragen waarom het kruid ‘kattenkruid’ heet, dan raden we je aan eens een Youtube-filmpje op te zoeken van katten en kattenkruid. De kans is groot dat jij nét zo in trance bent na het vapen van deze mix als die katten na het ruiken van kattenkruid!

Naast bovenstaande effecten en voordelen wordt catnip ook enorm veel gebruikt om slapeloosheid te bestrijden. Zo nemen ontzettend veel mensen na een lange werkdag een kopje thee gemixt met kattenkruid om lekker tot rust te komen. Maar thee heb je met deze vape mix dus niet nodig: een aantal haaltjes van je vaporizer en je belandt eerst in een hele fijne trance, waarna je vervolgens optimaal relaxed wordt. Geweldig om je avond mee af te sluiten! 

Wil je meer van onze bijzondere vaporizer kruidenmengsels bekijken? Bekijk deze dan hier, of neem een kijkje bij de mengsels hieronder!

Alice in Wonder Mix

€6,90
Blue Moon Mix

€6,90
Blue Mountain High Mix

€6,90
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.