opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Meer én betere seks? Van deze producten knal je als nooit tevoren!

betere seks

Ze zeggen dat de vroege vogel de worm vangt, maar dat is niet het enige voordeel van er vroeg bij zijn. Zo hebben mannelijke zangvogels ook nog eens méér seks wanneer ze vroeg opstaan, simpelweg omdat ze langer bezig zijn met het aantrekken van vrouwtjes. Mocht je nu denken dat dit ook voor mensen zo werkt, dan heb je het mis. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat het niet ochtendmensen, maar juist de nachtbrakers zijn die de spannendste avonden beleven! Waarom dat zo is, dat vertellen we je haarfijn in dit artikel. En natuurlijk geven we je ook alles wat je nodig hebt om zelf wat uurtjes langer door te gaan. Je partner zal je bedanken!

Nachtbrakers vs vroege vogels

Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Evolutionary Psychology zijn nachtbrakers - mensen die liever laat opblijven en pas laat in de ochtend wakker worden - meer geneigd om risico's in het leven te nemen. Eén van de resultaten hiervan is dat ze meer seks en kortetermijnrelaties hebben. "Nachtbrakers, zowel mannen als vrouwen, hebben meer kans om vrijgezel te zijn of kortetermijn relaties te hebben ten opzichte van vroege vogels, die eerder voor langdurige relaties kiezen", zegt Dario Maestripieri, hoofdauteur van de studie en professor in Comparative Human Development aan de Universiteit van Chicago, in het persbericht van de school. Dit risicovolle gedrag wordt geassocieerd met de toename van cortisolspiegels - meestal geassocieerd met hoge energie, opwinding, stress en zelfs cognitieve functie - waardoor mannen en vrouwen 's avonds actiever worden. De onderzoeker gelooft dat voorkeuren voor vroeg wakker zijn of juist tot diep in de vroege morgen feesten deels kan worden toegeschreven aan biologie en genetische erfenis, maar ook omgevingsfactoren kunnen invloedrijk zijn.

Ook actiever door het leven? Probeer dan deze kruiden eens!


Galangal

Yerba Maté

Guarana

Gotu Kola

Meer én vaker seks!

Aan de Universiteit van Chicago onderzocht Maestripieri of nachtuilen écht meer seks hadden. Dit deed hij aan de hand van gegevens van een eerdere studie van meer dan 500 afgestudeerde studenten aan de University of Chocago Booth School of Business. In het eerste onderzoek werd de financiële risicoaversie onder mannelijke en vrouwelijke studenten beoordeeld en bleek dat mannen meer bereid zijn financiële risico's te nemen dan vrouwen. De vrouwen met hoge testosteronniveaus waren echter meer vergelijkbaar met mannen in het nemen van financiële risico's. Vervolgens probeerde hij te onderzoeken hoe het zat met de hoeveelheid slaap, relatiestatus en het aantal seksuele partners van deze proefpersonen.

En wat bleek? Nachtbrakers hadden ruim twee keer zoveel sekspartners als mannen die liever vroeg naar bed gaan. Maestripieri gelooft dat hoge cortisolspiegels een biologische biomarker kunnen zijn die het hogere risicogedrag in nachtbrakers verklaart. "Vanuit een evolutionair perspectief kan worden gesuggereerd dat de nachtuil-eigenschap kan zijn geëvolueerd om kortdurende paring mogelijk te maken, dat wil zeggen seksuele interacties buiten toegewijde, monogame relaties," zei de onderzoeker. Activiteit in de avonduren zou onze behoeften vergemakkelijken en zou ons vaker deel laten nemen aan seksuele activiteiten. Kortom: ben jij vaak na middernacht nog wakker, ook al moet je de volgende dag gewoon weer werken? Dan betekent dat volgens deze onderzoeken dat jij waarschijnlijk meer seks hebt dan mannen die al om 10 uur netjes in bed liggen!

Ook een ander onderzoek dat dit jaar werd gehouden, bevestigt deze resultaten. Voor deze studie rekruteerden de onderzoekers meer dan 1.800 deelnemers, die reageerden op een online enquête. Hierbij werden persoonlijkheidskenmerken gemeten zoals extraversie (hoe extravert je bent), chronotype (ochtend- of avondoriëntatie), socio-seksualiteit (meningen over vrijblijvende seks), en lange-termijn versus korte-termijn oriëntatie op seksuele relaties. De resultaten bevestigden de gegevens uit eerdere studies. Nachtbrakers zijn jonger wanner ze seks hebben, maar doen het ook vaker én met meer verschillende partners.

Kortom: lig jij vaak al vroeg op één oor? Dan kun je wel wat van de kruiden op deze pagina gebruiken voor meer energie én om je libido een flinke boost te geven. Meer van deze kruiden bekijken? Klik dan hier voor onze energiekruiden, en hier voor al onze libidokruiden.

Blijf uren doorgaan met deze libidokruiden!


Horny Goat Weed

Maca Lepedium Extract

Damiana

Blauwe Lotus
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.