opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Maconha Brava 20 gram | Zornia latifolia

€ 6,90
x

Maconha Brava 20 gram (Zornia latifolia)

De zeldzame Maconha Brava (Zornia Latifolia) plant uit Zuid-Amerika en West-Indië, wordt door de braziliaanse en Mexicaanse Indianen gebruikt als een hallucinogeen.

Wat is Zornia Latifolia?

Zornia (Zornia latifolia) is een bloeiende plant die behoort tot de familie van de peulvruchten, de Fabaceae. Deze soort heeft zijn oorsprong in Zuid-Amerika, maar in de loop der jaren heeft zornia zich verspreid over verschillende andere plaatsen buiten de streek van oorsprong, waaronder Midden-Amerika en Noord-Amerika. De soort is ook genaturaliseerd in de tropische gebieden van West-Afrika. Afgezien van zornia, wordt deze plant ook vaak aangeduid als maconha brava.

Maar wanneer je dit product hebt opgezocht, dan is de kans groot dat je benieuwd bent naar de psychoactieve effecten van de Maconha Brava. Inwoners van Brazilië roken het kruid namelijk als een mild psychedelicum en een substituut voor cannabis, het wordt dan ook wel fake-marihuana genoemd vanwege de vergelijkbare effecten.

Cannabisvervanger

Het heeft de bijnaam Maconha Brava gekregen omdat de lokale bevolking het ook echt gebruikt als een cannabisvervanger. De lokale naam Maconha brava betekent dan ook ‘neppe marihuana’. Zornia latifolia is niet onderworpen aan empirisch wetenschappelijk onderzoek, hoewel velen effecten hebben gerapporteerd zoals: milde euforie, narcotische effecten, visuele veranderingen en milde kalmerende effecten. De plant produceert van nature zijn eigen farmacologische verbindingen zoals vele andere heilige planten. Het speciale kruid wordt vaak vergeleken met Baybean vanwege de vergelijkbare effecten.

Beoordelingen (1)
Maconha Brava 20 gram | Zornia latifolia

Weer n nette snelle levering A+
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items